informatie over de bescherming van persoonsgegevens

Het is erg belangrijk voor ons dat alle bezoekers van onze website zich op hun gemak en veilig voelen. Daarom is het beschermen van uw gegevens van groot belang. Hieronder informeren wij u uitvoerig over de verwerking van uw gegevens bij het gebruik van onze website en onze online winkel 

Met “uw gegevens” bedoelen we persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens betekent informatie die ons helpt u te identificeren. Of het nu direct is, of in combinatie met andere gegevens. Deze gegevens omvatten bijvoorbeeldUw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, klantnummer of bestelnummer, uw gebruikersgedrag, uw IP-adres.

Statistische gegevens die we bijvoorbeeld verzamelen wanneer u onze website bezoekt en die niet met uw persoon kunnen worden geassocieerd, vallen niet onder de term « persoonlijke gegevens ».

U kunt dit gegevenbeschermingsbeleid afdrukken of opslaan met behulp van de gebruikelijke functionaliteit van uw browser. U kunt deze gegevenbeschermingsverklaring ook als pdf-bestand downloaden en archiveren door HIER te klikken. ICI.

VERANTWOORDELIJKE INSTANTIE EN CONTACTGEGEVENS 

Verantwoordelijke instantie in de zin van de algemene verordening gegevensbescherming van de EU (“AVG”) is

GIACOMO MODA & C BVBA 
Ninoofse steenweg 642
1070 Brussel

Tel.   +32 (2) 520 78 84
(
Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
E-mail   support@amelieamelie.be  

Neem bij vragen of verzoeken met betrekking tot de bescherming van uw gegevens contact op per post met  Giacomo Moda & C. bvba , Ninoofse steenweg 642, 1070 Anderlecht of per e-mail via privacy@amelieamelie.be zonder dat dit naast de basistarieven andere kosten met zich meebrengt.

CONTACTGEGEVENS VOOR OPDRACHTGEVER GEGEVENSBESCHERMING

Onze verantwoordelijke voor gegevensbescherming is per post bereikbaar via: Giacomo Moda & C bvba « Gegevensbescherming », Atomiumsquare 1, BP56 AIX 456, 1020 Brussel of per e-mail  privacy@amelieamelie.be zonder dat dit naast de basistarieven andere kosten met zich meebrengt.

UW CONTACTGEGEVENS EN BERICHTEN 

U hebt de mogelijkheid om contact met  GIACOMO MODA & C BVBA op te nemenIn dit verband zullen we uw telefoonnummer, mobiele nummer en/of e-mailadres uitsluitend verwerken om met u te communiceren, bijvoorbeeld zodat we contact met u kunnen opnemen voor eventuele vragen met betrekking tot uw bestelling. De beschikbaarstelling is vrijwillig, maar vergemakkelijkt de op bestelling gebaseerde communicatie aanzienlijk. Als dit niet wordt gedaan, kunnen we geen contact met u opnemen als u vragen hebt.

Rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking om aan het contract te voldoen of om precontractuele maatregelen te treffen conform Artikel  6, lib. 1 b) du AVG.

 Gegevensverwerking voor afhandeling van de overeenkomst en voor klantcommuni
 

Uw bestel- of aankoopgegevens 

Als u bij ons in de online winkel, per telefoon of via de schriftelijke bestelkaart doet of iets koopt in onze outlets, leggen wij uw bestel- of en aankoopgegevens vast.

Onder bestel- en aankoopgegevens vallen bijvoorbeeld:

·        uw gegevens over gekochte artikelen, zoals naam, grootte, kleur, aankoopprijs, enz

·        uw gegevens over de betaalmethode,

·        in het geval van aankoop op rekening, worden uw betalingsgegevens voor automatische betalingstoewijzing gecodeerd op grond van een gerechtvaardigd belang,

·        uw aflever- en factuuradres,

·        uw meldingen met betrekking tot uw recht van verzet, uw klachten en andere communicatie met betrekking tot uw bestellingen of aankopen,

·        uw bestelnummer

·        uw bestelstatus, bijv  : « Verzonden» ou « Geretourneerd »,

·       uw betalingsstatus.

·       De gegevens van dienstverleners die betrokken zijn bij de uitvoering van de overeenkomst, bij vervoersbedrijven bijvoorbeeld uw zendingnummer.

·        Onder “Mijn account” kunt u na registratie op elk moment uw essentiële bestelgegevens bekijken.

Verder creëren we voor elke klant een klantaccount waarin de bovenstaande gegevens worden opgeslagen.

Wij verwerken uw gegevens, zodat we uw bestelling in behandeling kunnen nemen, uw bestelling kunnen opsturen en, indien nodig, retourneringen, klachten en garantiegevallen kunnen verwerken. Bovendien verwerken wij uw gegevens om te voldoen aan wettelijke opslagverplichtingen.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking om aan het contract te voldoen of om precontractuele maatregelen te treffen conform Artikel  6, lid 1 b) AVG of,op grond van het gerechtvaardigd belang conform Artikel  6, lid. 1 f) AVG.

MIJN ACCOUNT 

Als u bij ons hebt besteld, kunt u zich aanmelden op onze website of een online-klantenaccount aanmaken. Registratie is alleen mogelijk na de eerste bestelling na toewijzing van het klantnummer.

Voor de registratie hebt u de volgende gegevens nodig:

·        uw door ons toegewezen klantnummer

·        uw e-mailadres en

·        uw zelfgekozen wachtwoord

U kunt later inloggen op « Mijn account » met uw e-mailadres en wachtwoord.

Wij verwerken uw gegevens zodat u :

·        inzicht hebt in uw vorige bestellingen

·        eenvoudiger en gemakkelijker winkelt

·        uw persoonlijke gegevens kunt inzien

·        de verzending van uw bestellingen kunt volgen

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking om aan het contract te voldoen of om precontractuele maatregelen te treffen conform Artikel 6, lid. 1 b) AVG

UW CONTACTGEGEVENS EN BERICHTEN 

U hebt de mogelijkheid om contact met Giacomo Moda & C bvba. In dit verband zullen we uw telefoonnummer, mobiele nummer en/of e-mailadres uitsluitend verwerken om met u te communiceren, bijvoorbeeld zodat we contact met u kunnen opnemen voor eventuele vragen met betrekking tot uw bestelling. De beschikbaarstelling is vrijwillig, maar vergemakkelijkt de op bestelling gebaseerde communicatie aanzienlijk. Als dit niet wordt gedaan, kunnen we geen contact met u opnemen als u vragen hebt.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking om aan het contract te voldoen of om precontractuele maatregelen te treffen conform Artikel 6, lid. 1 b) AVG

BETALINGSGEGEVENS 

Wij bieden u als betaalmethoden betaling op rekening op voorwaarde van kredietwaardigheid, meer details in de Algemene Voorwaardenen betaling met creditcard aan.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking om aan het contract te voldoen of om precontractuele maatregelen te treffen conform Artikel 6, lid. 1 b) AVG

GEGEVENSVERWERKING VOOR HET ONDERHOUDEN VAN KLANTENCONTACT 

Uw geboortedatum

U kunt ons uw geboortedatum meedelen. De terbeschikkingstelling is vrijwillig en de niet-openbaarmaking leidt niet tot nadelen. In het geval u uw geboortedatum vermeldt, verwerken wij uw geboortedatum om u verjaardagswensen toe te sturen.

Rechtsgrondslag van de hiervoor genoemde gegevensverwerking is de toestemming conform Artikel . 6, lid. 1 a) AVG.

Kansspelen en enquêtes 

Als u deelneemt aan één van onze enquêtes, gebruiken we uw gegevens voor marktonderzoek enopinieonderzoek
We gebruiken de gegevens in principe anoniem voor interne doeleinden. Si des sondages ne sont pas réalisés de manière anonyme, les données personnelles sont exclusivement collectées avec votre consentement. Concernant les sondages anonymes, le droit concernant la protection des données n’est pas applicable.

Rechtsgrondslag van de hiervoor genoemde gegevensverwerking is de toestemming conform Artikel. 6, lid. 1 a) AVG.

In het kader van promotionele kansspelen gebruiken wij uw gegevens voor de uitvoering van het promotionele kansspel en om u op de hoogte te stellen wanneer u heeft gewonnen, u vindt gedetailleerde informatie in de bepalingen en voorwaarden voor het desbetreffende kansspel, indien van toepassing.

De wettelijke basis van de bovengenoemde gegevensverwerking is Artikel. 6, lid. 1 b) AVG.

NIEUWSBRIEF EN CONTACT VOOR MARKETINGDOELEINDEN 

Nieuwsbrief 

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze nieuwsbrieven, zullen wij de informatie die u verstrekt, met uw uitdrukkelijke toestemming gebruiken om u de nieuwsbrief toe te sturen. De nieuwsbrief bevat actuele aanbiedingen en informatie van Giacomo Moda & C bvba. De gepersonaliseerde nieuwsbrief bevat interessante aanbiedingen, trends, acties, tips en vrijwillige opinieonderzoeken. Voor dit doel worden uw klantgegevens, evenals uw koop- en klikgedrag, geëvalueerd.

Voor het verzenden van de gepersonaliseerde nieuwsbrief maken wij gebruik van de methode van het zogeheten single opt-in. Dat wil zeggen dat u aangemeld bent voor ontvangst van onze nieuwsbrief direct nadat u zich daarvoor heeft geregistreerd. Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging van ons. Bij uw aanmelding voor de nieuwsbrief slaan wij uw IP-adres en de datum van registratie op. Deze gegevens worden alleen opgeslagen om te dienen als bewijs, voor het geval dat een derde partij uw e-mailadres misbruikt om zich zonder uw medeweten of toestemming aan te melden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.
Onze nieuwsbrief met interessante producten, verjaardagsgroeten, attendering op vergeten winkelwagens, productoverzichten enz. wordt daarbij voor u gepersonaliseerd. Dat wil zeggen dat de door u aan ons verstrekte gegevens, zoals uw geboortedatum en andere persoonlijke gegevens, evenals uw aankoop- en klikgedrag door ons zal worden geëvalueerd. De daarvoor benodigde gegevens zijn uitsluitend door u persoonlijk en niet door derden aan ons ter beschikking gesteld. Wilt u op enig moment geen nieuwsbrief meer van ons ontvangen, dan kunt u te allen tijde en zonder kosten uw toestemming voor de verdere toekomst herroepen, zonder dat dit andere kosten dan de basistarieven voor het doorgeven van uw herroeping met zich meebrengt. In elke nieuwsbrief staat een link waarmee u zich kunt afmelden. Bovendien kunt u uw toestemming te allen tijde intrekken door een e-mail te sturen naarprivacy@amelieamelie.be zonder dat dit naast de basistarieven andere kosten met zich meebrengt.

Rechtsgrondslag van de hiervoor genoemde gegevensverwerking is de toestemming conform Artikel . 6, lid. 1 a) AVG.

In onze nieuwsbrief gebruiken we in de handel verkrijgbare technologieën die de interactie met de nieuwsbrief meten  (bijvoorbeeld het openen van de e-mail, aangeklikte links).We gebruiken deze gegevens ook in  «pseudonieme» vorm voor algemene statistische evaluaties en voor de optimalisatie en verdere ontwikkeling van onze content en klantcommunicatie. Dit gebeurt met behulp van kleine grafische afbeeldingen die zijn ingesloten in de berichten (zogenaamde pixels). De gegevens worden op een gepersonaliseerde manier verzameld in het geval van een dienovereenkomstige toestemming (zie hierboven), de ID's worden dus gekoppeld aan uw andere persoonlijke gegevens en er zal een direct persoonlijk verband worden gelegd.

Rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is uw toestemming conform Artikel 6, lid. 1 f) AVG 

INTERESSEGEGEVENS 

Wanneer u bij ons bestelt, koopt  bij Giacomo Moda & C bvba  of met onze website communiceert, leren we welke producten, productsoorten, merken, stijlen en onderwerpen u interesseren. Bijvoorbeeld als u producten op uw verlanglijstje plaatst, naar producten zoekt of een bepaald gedeelte van de online winkel herhaaldelijk bezoekt. Dit helpt ons om uw winkelervaring voortdurend te verbeteren en klantvriendelijk, individueel en persoonlijk te maken. De informatie die u invoert en automatisch genereert, wordt gebruikt om u aanbiedingen te doendie op u en uw interesses zijn afgestemd. Bovendien gebruiken wij uw gegevens ook in verband met data-analyse en marktonderzoek.
 

Rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is uw toestemming conform Artikel 6, lid. 1 f) AVG 

WERVING NIEUWE KLANTEN EN MARKETING DOELEINDEN GERICHT OP BESTAANDE KLANTEN

We verrijken onze klantgegevens met informatie die we ontvangen van geselecteerde bedrijven voor nieuwe klantenwerving en voor marketingdoeleinden gericht op bestaande klanten. De informatie die we ontvangen, omvat bijvoorbeeld kenmerken over consumentengedrag, homeshoppinginformatie, huisvestingsinformatie en microgeografische gegevens. Ze komen bijvoorbeeld voort uit enquêtes onder huishoudens over consumptie- en levensstijlonderwerpen en beoordelingen van woonsituaties. Deze informatie helpt ons om actieve en inactieve klanten te onderscheiden, sluimerende klanten te activeren, de waarschijnlijkheid te bepalen dat bestaande klanten mogelijk geïnteresseerd zijn in specifieke producten en om klantrelaties te versterken.

Voor een deel ontvangen we ook adressen van deze bedrijven om nieuwe klanten te benaderen die passen bij ons klantprofiel. In dit geval is de concrete bron te vinden op de adresdrager van het betreffende reclamemedium onder uw adres.

Rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is uw toestemming conform Artikel 6, lid. 1 f) AVG 

RECLAME PER POST 

Daarnaast behouden wij ons het recht voor om uw voor- en achternaam, postadres en, voor zover wij deze aanvullende informatie van u ontvangen als onderdeel van de contractuele relatie, uw titel, academische graad, geboortejaar en beroep, filiaal of bedrijfsnaam in samengevatte lijsten op te slaan en te gebruiken voor eigen marketingdoeleinden, bijvoorbeeld om interessante aanbiedingen en informatie over onze producten per post te verzenden. U kunt op elk moment bezwaar maken tegen de opslag en het gebruik van uw gegevens voor deze doeleinden door een bericht te sturen naar de hierboven aangegeven contactmogelijkheid.

Rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is uw toestemming conform Artikel 6, lid. 1 f) AVG 

EXTERNE MARKETINGDOELEINDEN 

Algemeen gepubliceerde of bepaalde gegevens zoals naam, voornaam, adres, eventueel geboortedatum en aankoopgegevens geven wij voor onze eigen marketingdoeleinden en die van derden, op grond van een gerechtvaardigd belang door aan handelaren, homeshoppingbedrijven met een voor u interessant productaanbod, uitgevers en goede doelen. 

Uiteraard kunt u op elk moment bezwaar maken tegen het gebruik, de verwerking en openbaarmaking van uw gegevens voor marketingdoeleinden door ons op de hoogte te stellen via bovenstaande contactgegevens.

Rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is uw toestemming conform Artikel 6, lid. 1 f) AVG 

RECLAMEPARTNERS 

We ontvangen informatie van geselecteerde online advertentienetwerkexploitanten, zoals  Google of Facebook,en gegevensproviders die voor of met ons gezamenlijk reclame uitvoeren (hierna «reclamepartners » genoemd).

De informatie die we van reclamepartners ontvangen, bestaat uit demografische informatie en statistieken  (zoals leeftijdgeslachtregio), apparaat- en toegangsgegevens en de interesses van onze gebruikers. Deze informatie kan ons helpen onze gebruikers beter te begrijpen, bijvoorbeeld door analyse van de klantstructuur en gebruikerssegmentatie. We ontvangen alleen samengevoegde, gecodeerde of voor ons anonieme gegevens. We kunnen de gegevens niet koppelen aan een bepaalde persoon, en zeker niet aan een bepaalde gebruiker.         

Rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is uw toestemming conform Artikel 6, lid. 1 f) AVG 

WEBSITEBEZOEK

In het geval van louter informatief gebruik van de website, dat wil zeggen als u zich niet registreert of anderszins ons informatie verstrekt, verzamelen wij alleen de persoonsgegevens die uw browser naar onze server verzendtAls u onze website wilt bekijken, verzamelen we de hieronder vermelde informatie die technisch noodzakelijk is om onze website te tonen en om de stabiliteit en veiligheid ervan te garanderen.

De rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang conform Artikel. 6, lid. 1 zin 1 f) AVG

·        IP-adres

·       datum en tijdstip van het bezoek

·        tijdzoneverschil met Greenwich Mean Time (GMT)

·        inhoud van het verzoek  (concrete opgevraagde pagina)

·        toegangstatus/HTTP-statuscode

·        desbetreffende verzonden hoeveelheid gegevens

·        website waarvan het verzoek afkomstig is

·        browser

·        besturingssysteem en de interface ervan

·        taal en versie van de browsersoftware

De gegevensverwerking is noodzakelijk om het bezoek van de website mogelijk te maken en om de langetermijnfunctionaliteit en veiligheid van onze systemen te waarborgen. De bovengenoemde gegevens worden voor de hierboven beschreven doeleinden ook tijdelijk opgeslagen in interne logbestanden om statistische informatie te genereren over het gebruik van onze website, om onze website verder te ontwikkelen met betrekking tot de gebruiksgewoonten van onze bezoekers. 

De informatie die is opgeslagen in de logbestanden, wordt 30 dagen bewaard en vervolgens gearchiveerd.

GEBRUIK VAN COOKIES 

Om het bezoek van onze website aantrekkelijk te maken en om het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, gebruiken we op verschillende pagina's zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen en die bepaalde instellingen en gegevens opslaan voor uitwisseling met ons systeem via uw browser.

Welke cookies worden op deze website geplaatst? 

Nous détaillons ci-après les différents cookies utilisés.

1 Noodzakelijke cookies  

Deze cookies zijn nodig om de werking van onze website mogelijk te maken. Deze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u zich kunt aanmelden in het klantengedeelte of iets aan het winkelwagentje kunt toevoegen en opslaan.

2 Analytische /prestatie-cookies 

Deze cookies maken het mogelijk om anonieme gegevens te verzamelen over het gebruikersgedrag van onze bezoekers. Deze worden vervolgens door ons beoordeeld, bijvoorbeeld om de functionaliteit van de website te verbeteren en om interessante aanbiedingen te laten zien.

Functionele cookies 

Deze cookies worden gebruikt voor bepaalde functies van onze website, bijvoorbeeld om een ​​betere navigatiestroom op onze website voor te stellen, om u gepersonaliseerde en relevante informatie te tonen (bijv « op uw interesses gebaseerd aanbod »)

Targeting-cookies  

Deze cookies registreren uw bezoek aan onze website, de pagina's die u hebt bezocht en de links die u hebt gebruikt. We zullen deze informatie gebruiken om onze website en de advertenties die u ontvangt, af te stemmen op uw interesses.

Third-party-cookies 

Deze cookies van sommige van onze advertentiepartners helpen om het internetaanbod en onze website interessanter voor u te maken. Daarom worden, wanneer u onze website bezoekt, ook cookies van partnerbedrijven op uw harde schijf opgeslagen. Hierbij gaat het om tijdelijke cookies die automatisch na de opgegeven tijd worden verwijderd. Cookies van partnerbedrijven worden meestal na een paar dagen of maximaal, 24 maanden verwijderd, in individuele gevallen ook na meerdere jaren. Er worden slechts pseudonieme gegevens verzameld onder een gebruikers-ID. Deze  « pseudonieme »gegevens worden nooit samengevoegd met uw persoonlijke gegevens.

Sommige van de cookies die we gebruiken worden verwijderd na het einde van de browsersessie, dat wil zeggen na het sluiten van uw browser (zogenaamde sessiecookies). Andere cookies blijven op uw apparaat staan ​​en stellen ons in staat om uw browser bij uw volgende bezoek weer te herkennen (permanente cookies).

U kunt een gedetailleerde lijst van alle cookies die op deze website zijn ingesteld hier opvragen.

U kunt ook bezwaar maken tegen het instellen van cookies door individuele providers door op de onderstaande links te klikken. Dit bezwaar wordt zelf via een cookie gedocumenteerd en blijft geldig zolang u de cookie iet verwijdert.

Het bezwaar-cookie is ingesteld voor het genoemde domein, per browser en gebruiker van een computer. Daarom moet u, als u onze website bezoekt vanaf meerdere apparaten en browsers, opnieuw bezwaar maken tegen de verzameling van gegevens op elk apparaat en in elke afzonderlijke browser.

ANALYSE- EN RECLAMEDOELEINDEN  

Om onze website te verbeteren, gebruiken we verschillende technologieën om het gebruikersgedrag en de evaluatie van de bijbehorende gegevens te analyseren. De verzamelde gegevens kunnen met name het IP-adres van het eindapparaat, datum en tijd van toegang, het identificatienummer van een cookie, het apparaat-ID van mobiele apparaten en technische informatie over de browser en het besturingssysteem omvatten. De verzamelde egevens worden echter uitsluitend onder een  « pseudoniem », opgeslagen, zodat er geen directe conclusies over de personen kunnen worden getrokken. Deze gegevens worden ook verwerkt voor marketingdoeleinden en zodat geïndividualiseerde reclameboodschappen aan u kunnen worden getoond.

Rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is uw toestemming conform Artikel 6, lid. 1 f) AVG 

In het volgende gedeelte willen we meer uitleg geven over deze technologieën en hun leveranciers.

Hieronder vindt u bezwaarmogelijkheden voor onze analyse- en reclamedoeleinden. Als alternatief kunt u uw bezwaar via de desbetreffende instellingen op  http://preferences-mgr.truste.com/kenbaar maken, een pagina die de bezwaarmogelijkheden van adverteerders bundelt. De website van  TRUSTe, Inc, 835 Market Street, San Francisco, CA 94103-1905, USA (« TRUSTe ») maakt het mogelijk om opt-out-cookies in te schakelen om alle advertenties in één keer uit te schakelen, of om voor elke provider afzonderlijk de instellingen vast te leggen. Houd er rekening mee dat na het verwijderen van alle cookies in uw browser of het latere gebruik van een andere browser en/of profiel, een opt-out-cookie opnieuw moet worden ingesteld. 

Suivi de campagnes AdClear

Nous utilisons les services d’AdClear GmbH (« AdClear ») afin de collecter des données statistiques pour le suivi de campagnes et optimiser ainsi en conséquence l’offre pour nos clients. Les données sont collectées sous une forme « pseudonomisée » à l’aide d’un cookie. Les données personnelles ne sont pas envoyées à AdClear. AdClear GmbH est certifiée par le TÜV de la Sarre pour la protection des données dans le domaine des systèmes de suivi de campagnes.

Vous pouvez demander à être exclu de l’enregistrement du suivi de campagnes AdClear :

Vous ne vous êtes pas opposé à l’enregistrement des données par AdClear.
S’opposer à l’enregistrement des données par AdClear.

Channel Pilot 

Deze website maakt gebruik van ChannelPilot, een online-marketingtool van  Channel Pilot Solutions GmbH. Dit wordt gebruikt op basis van artikel  6, lid 1 S. 1 punt du AVG. ChannelPilot emploie des « cookies » : tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van de website :

·        zoals browsertype/versie,verwijzende,

·        URL van de eerder bezochte pagina,

·        Hostnaam van de toegangscomputer  (IP-adres),

·        Tijd van het serververzoek 

wordt meestal naar een server van ChannelPilot in Duitsland verzonden en daar opgeslagen. Het door uw browser verzonden  IP-adres van ChannelPilot wordt niet samengevoegd met andere ChannelPilot-gegevens. Bovendien wordt het IP-adres van ChannelPilot slechts gedurende een korte periode (meestal maximaal 24 uur) in de cache opgeslagen en vervolgens onleesbaar gemaakt. De caching vindt zonder uitzondering plaats om mogelijke klikfraude (botdetectie) op te sporen.

Namens de exploitant van deze website zal ChannelPilot deze informatie gebruiken om de prestaties van verbonden online marketingkanalen, zoals bestlist.be of Google Shopping, te evalueren. U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door uw browsersoftware dienovereenkomstig in te stellen; houd er echter rekening mee dat u in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website maximaal kunt gebruiken. U kunt ook de opslag van gegevens die door de cookie zijn gegenereerd en die verband houden met uw gebruik van de website  (inclusief uw IP-adres) en de verzending daarvan naar ChannelPilot voorkomen en voorkomen dat ChannelPilot die gegevens verwerkt, door de opt-out-functie te gebruiken die beschikbaar is via de volgende link: www.channelpilot.fr/optout.
Er zal een opt-out-cookie worden ingesteld die het toekomstige verzamelen van uw gegevens bij het bezoeken van deze website voorkomt. De opt-out-cookie is alleen geldig in de laatst gebruikte browser. Als u de cookies in deze browser verwijdert, moet u de opt-out-cookie opnieuw instellen.

U kunt ook de opt-out-link gebruiken aan het einde van deze informatie. 

Retrouvez plus d’informations sur la protection des données en relation avec ChannelPilot sur www.channelpilot.fr/protection-des-donnees bezwaar maken tegen deze verzameling van gegevens en -opslag.

U hebt geen bezwaar gemaakt tegen de verzameling van gegevens door ChannelPilot.
Er zal een opt-out-cookie worden ingesteld die het toekomstige verzamelen van uw gegevens bij het bezoeken van deze website voorkomt.

Criteo

Voor reclamedoeleinden maakt onze website gebruik van cookies/reclame-identificatiecodes.Daardoor kunnen wij op websites, in apps en in e-mails van partners onze advertenties tonen aan bezoekers die interesse hebben in onze producten. Retargeting technologieën maken gebruik van uw cookies of reclame-identificatiecodes op basis van uw surfgedrag. Op de volgende websites kunt u zich uitschrijven op deze doelgerichte reclames :

http://www.networkadvertising.org/choices/ 
http://www.youronlinechoices.com/

Het is mogelijk dat wij data, zoals technische identificatiecodes afgeleid van uw registratiegegevens op onze website of ons CRM-systeem, met onze aangesloten reclamepartners delen.  Zo kunnen zij een koppeling maken met uw apparaten en/of uw omgeving en u op uw apparaten en omgevingen een optimale beleving bezorgen. Voor meer informatie over hun linking capabilities  verbindingscapaciteiten verwijzen wij u naar hun privacybeleid zoals vermeld op de bovenstaande platformen of de hieronder genomde platformen : http://www.criteo.com/fr/privacy/

U hebt geen bezwaar gemaakt tegen de verzameling van gegevens door Criteo.
Bezwaar maken tegen de verzameling van gegevens door Criteo.

Econda

Onze website maakt voor het op de behoeften afgestelde ontwerp en de optimalisatie van deze website gebruik van oplossingen en technologieën van econda GmbH (www.econda.de/en/) er worden geanonimiseerde en in het geval van de bestelling « pseudoniem » gemaakte gegevens aangemaakt, en eveneens worden op basis van deze gegevens gebruikersprofielen aangemaakt met gebruikmaking van pseudoniemen. Voor dit doel kunnen cookies worden gebruikt om de wederherkenning van een internetbrowser mogelijk te maken. De gebruikersprofielen worden niet samengevoegd met gegevens over de drager van het pseudoniem zonder de uitdrukkelijke toestemming van de bezoeker. In het bijzonder worden IP-adressen onmiddellijk na ontvangst onherkenbaar gemaakt. Bezoekers van deze website kunnen op elk moment in de toekomst  HIER bezwaar maken tegen deze verzameling van gegevens en -opslag.

U hebt geen bezwaar gemaakt tegen de verzameling van gegevens door Econda
U hebt geen bezwaar gemaakt tegen de verzameling van gegevens door Econda.

Facebook Customer Audience Pixel  

Voor marketingdoeleinden gebruikt onze website remarketingtags  (ook bekend als “Facebook-pixels") van het sociale netwerk Facebook, een service van  Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA (« Facebook »). Wanneer u onze website bezoekt, wordt via deze tags een verbinding gemaakt tussen uw browser en een Facebook-server.Dit informeert Facebook dat onze website is opgeroepen met uw IP-adres. In het geval dat persoonlijke informatie wordt overgedragen aan de VS,is Facebook gebonden aan het EU-US Privacy ShieldFacebook gebruikt deze informatie om ons statistische en anonieme gegevens te verstrekken over het algemene gebruik van onze website en de effectiviteit van onze  Facebook-advertenties  (« Facebook-Ads »).

Als u lid bent van Facebook en u dit Facebook hebt toegestaan ​​via de privacyinstellingen van uw account, kan Facebook ook de verzamelde informatie over uw bezoek aan ons aan uw ledenaccount koppelen en deze gebruiken voor de gerichte plaatsing van Facebook-advertenties.  De privacy-instellingen van uw Facebook-profiel kunt u op elk moment bekijken en wijzigen. Als u geen Facebook-lid bent, kunt u de verwerking van gegevens door Facebook voorkomen door op de eerder genoemde TRUSTe e-website op de deactiveringsknop voor de provider “Facebook” te klikken. U kunt nog steeds de verwerking van gegevens voorkomen door op de volgende knop te klikken. 

Als u de gegevensverwerking via Facebook uitschakelt, geeft Facebook alleen algemene Facebook-advertenties weer die niet worden geselecteerd op basis van de informatie die over u is verzameld.

Meer informatie is te vinden in de gegevensrichtlijnen van Facebook. 

U hebt geen bezwaar gemaakt tegen de verzameling van gegevens door Facebook
Bezwaar maken tegen de verzameling van gegevens door Facebook.

GOOGLE

Google Analytics

Onze website maakt gebruik van  Google Analytics, een webanalysedienst van  LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (« Google »). Google Analyticsmaakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om ons te helpen bij het analyseren en verbeteren van onze website op basis van uw gebruikersgedrag. De gegevens die in deze context worden verzameld, kunnen door Google ter evaluatie worden verzonden naar een server in de VS en daar opgeslagen. In het geval dat persoonlijke informatie wordt overgedragen aan de VS, is Facebook gebonden aan het EU-US Privacy Shield pour le transfert éventuel de données personnelles aux États-Unis. Cependant, votre adresse IP est raccourcie avant l’évaluation des statistiques d’utilisation, rendant impossible la déduction de votre identité. À cet effet, le code « anonymizeIP » a été ajouté à Google Analytics sur notre site Internet afin de garantir l’enregistrement anonyme des adresses IP.

Google traitera les informations récoltées par les cookies afin d’évaluer l’utilisation du site Internet, réunir des rapports sur les activités du site à l’intention des exploitants du site et pour fournir d’autres prestations en association avec l’utilisation du site et l’utilisation d’Internet.

Comme expliqué ci-dessus, vous pouvez configurer votre navigateur de manière à ce qu’il refuse les cookies ou empêcher l’enregistrement des données générées par les cookies et concernant votre utilisation de ce site Internet (y compris votre adresse IP) ainsi que le traitement de ces données par Google en téléchargeant et installant le module complémentaire pour navigateur mis à disposition par Google. À la place du module complémentaire pour navigateur veuillez utiliser lien d’opt-out. Ceci empêchera le futur enregistrement par Google Analytics au sein de ce site Internet (l’opt-out ne fonctionne que dans ce navigateur et seulement pour ce domaine). Si vous supprimez vos cookies dans ce navigateur, vous devrez cliquer à nouveau sur ce lien.

Plus d’infos dans la Déclaration sur la protection des données de Google.

Vous ne vous êtes pas opposé à l’enregistrement des données par Google Analytics.
S’opposer à l’enregistrement des données par Google Analytics.

Google DoubleClick

Notre site utilise DoubleClick by Google, un service de Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (« Google »). DoubleClick utilise des cookies et des technologies similaires afin de vous présenter des annonces publicitaires selon vos centres d’intérêt. L’utilisation de DoubleClick permet à Google et à ses sites partenaires de déclencher des annonces sur la base de visites antérieures sur notre site ou sur d’autres sites présents sur Internet. Les données correspondantes peuvent être transférées par Google à un serveur aux États-Unis pour évaluation et y être stockées. Google a adhéré au is Facebook gebonden aan het EU-US Privacy Shield pour le transfert éventuel de données personnelles aux États-Unis.

Vous pouvez empêcher l’enregistrement des cookies en sélectionnant un paramètre approprié de votre navigateur (comme décrit ci-dessus) ; mais nous vous rappelons que, dans ce cas, vous ne pourrez peut-être pas utiliser pleinement toutes les fonctionnalités de notre site. Vous pouvez en outre empêcher Google d’enregistrer les données générées par les cookies et concernant votre utilisation du site ainsi que le traitement de ces données par Google en téléchargeant puis installant le plug-in pour navigateur qui désactivera DoubleClick. À la place du plug-in pour navigateur ou dans les navigateurs sur appareils mobiles, vous pouvez désactiver le bouton « Publicité personnalisée » dans les Paramètres de publicité de Google. Dans ce cas, Google n’affichera que de la publicité d’ordre général, qui n’aura pas été sélectionnée au moyen des informations que vous avez saisies.

Plus d’infos dans la Déclaration sur la protection des données de Google.

Vous ne vous êtes pas opposé à l’enregistrement des données par Google DoubleClick.
S’opposer à l’enregistrement des données par Google DoubleClick.

Google Remarketing

Notre site utilise Google Remarketing, un service de Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (« Google »). Ce service utilise des cookies et des technologies similaires afin de montrer des messages publicitaires personnalisés sur les sites Internet avec lesquels Google collabore. Les cookies et technologies similaires sont également utilisés pour l’analyse de l’utilisation du site Internet qui est à la base de l’élaboration des annonces publicitaires en fonction des centres d’intérêt. Les données correspondantes peuvent être transférées par Google à un serveur aux États-Unis pour évaluation et y être stockées. Google a adhéré au is Facebook gebonden aan het EU-US Privacy Shield pour le transfert éventuel de données personnelles aux États-Unis.

Si vous utilisez un compte Google, selon les paramètres de celui-ci, Google peut relier votre historique de navigation sur le web et sur vos applis à votre compte Google et utiliser les informations de votre compte Google pour personnaliser les annonces. Si vous ne souhaitez pas ce lien avec votre compte Google, il est indispensable que vous vous déconnectiez de Google avant de vous rendre sur notre page de contact.

Comme précisé ci-dessus, vous pouvez configurer votre navigateur de manière à ce qu’il rejette les cookies, ou vous pouvez empêcher l’enregistrement des données générées par les cookies et concernant votre utilisation de ce site ainsi que le traitement de ces données par Google en vous rendant sur les Directives d’annonces et en plaçant le bouton de personnalisation sur « désactivé ». Vous pouvez aussi vous opposer au traitement en vous rendant sur le site Internet de TRUSTe susmentionné et en actionnant le bouton de désactivation pour le fournisseur « Google ».

Plus d’infos dans la Déclaration sur la protection des données de Google.

Vous ne vous êtes pas opposé à l’enregistrement des données par Google Remarketing.
S’opposer à l’enregistrement des données par Google Remarketing.

Visual Website Optimizer

Notre site Internet utilise Visual Website Optimizer, un service de Wingify (14th Floor, KLJ Tower North, Netaji Subhash Place, Pitam Pura, Delhi 110034, Inde ; ci-après : Visual Website Optimizer). Ce service est utilisé pour les tests A/B et multivariantes. Visual Website Optimizer place des cookies qui permettent d’identifier à nouveau le visiteur d’un site et d’analyser l’utilisation du site Internet.

Le niveau de sécurité des données est garanti par les clauses de protection des données standards qui ont été promulguées par la Commission européenne conformément au procédé de vérification selon l’art. 93, al. 2, art. 46, al. 2 c) du RGPD.

En règle générale, les informations générées par les cookies concernant votre utilisation de ce site Internet sont transmises à un serveur de Visual Website Optimizer sur lequel elles sont stockées. Vous pouvez empêcher l’installation des cookies en sélectionnant un paramètre approprié de votre navigateur mais n’oubliez pas que dans ce cas, vous ne pourrez peut-être pas utiliser pleinement toutes les fonctionnalités de ce site.

Vous pouvez désactiver à tout moment le traçage par Visual Website Optimizer en suivant la notice sur https://vwo.com/opt-out/ bezwaar maken tegen deze verzameling van gegevens en -opslag.

Plus d’infos dans les Conditions de protection des données de Visual Website Optimizer.

Vous ne vous êtes pas opposé à l’enregistrement des données par Visual Website Optimizer.
S’opposer à l’enregistrement des données par Visual Website Optimizer.

Utilisation des conversions Google Adwords

Nous utilisons l’offre de Google Adwords pour attirer l’attention sur nos offres attractives à l’aide de moyens publicitaires (lesdites Google Adwords) sur des sites Internet externes. En relation avec les données des campagnes publicitaires, nous pouvons déterminer la portée de chaque action publicitaire. Nous suivons ainsi votre intérêt pour la publicité présentée afin d’augmenter l’attractivité de notre site Internet et d’optimiser équitablement les coûts de publicité.

Ces moyens publicitaires sont livrés par Google via ce qui est appelé un « Ad Server ». Nous utilisons à cet effet des cookies Ad Server qui permettent de mesurer certains paramètres d’évaluation de performance : par exemple l’insertion des annonces ou les clics par l’utilisateur. Lorsque vous arrivez sur notre site Internet par une annonce Google, Google Adwords place un cookie sur votre PC. Ces cookies expirent en général au bout de 30 jours et ne doivent pas servir à vous identifier personnellement. En règle générale, ce cookie enregistre comme valeurs d’analyse le cookie à ID unique, le nombre d’impressions d’annonces par placement (fréquence), la dernière impression (concerne les conversions Post View) ainsi que les informations d’opt-out (signalement que l’utilisateur ne souhaite plus être contacté).

Ces cookies permettent à Google de reconnaître votre navigateur. Quand un utilisateur visite certaines pages du site Internet d’un client Adwords et que le cookie enregistré sur son ordinateur est encore valide, Google et le client peuvent identifier que l’utilisateur a cliqué sur l’annonce et a été redirigé sur cette page. Un cookie différent est attribué à chaque client Adwords. Ainsi, les cookies ne peuvent pas être tracés par les sites Internet des clients Adwords. De notre côté, nous ne collectons et ne traitons aucune donnée personnelle dans les mesures publicitaires citées. Google ne met à notre disposition que les évaluations statistiques. Celles-ci nous permettent d’identifier les moyens publicitaires les plus efficaces. Nous ne recevons pas de données supplémentaires des moyens publicitaires utilisés, et en particulier nous ne pouvons pas identifier les utilisateurs par le biais de ces informations.

Grâce aux outils marketing utilisés, votre navigateur établit automatiquement une connexion directe avec le serveur de Google. Nous n’avons aucune influence sur l’étendue et l’utilisation ultérieure des données qui ont été collectées par Google suite à l’utilisation de cet outil ; par conséquent, nous vous informons selon l’état de nos connaissances : Par l’intégration de la conversion AdWords, Google reçoit l’information que vous vous êtes rendu sur la partie correspondante de notre site Internet ou que vous avez cliqué sur l’une de nos annonces. Si vous êtes inscrit à un service de Google, Google peut relier votre visite à votre compte. Même si vous n’êtes pas enregistré sur Google ou si vous ne vous êtes pas connecté, il est possible que le fournisseur puisse connaître et stocker votre adresse IP.

Vous pouvez empêcher la participation à ce procédé de traçage de diverses manières :
a) Par un réglage correspondant de votre navigateur ; en particulier, le refus de cookies tiers vous évite de recevoir des annonces de fournisseurs tiers ;
b) Par la désactivation des cookies pour le traçage de conversion en paramétrant votre navigateur de manière à bloquer les cookies du domaine « www.googleadservices.com », https://www.google.com/settings/ads, cependant ce paramètre sera supprimé si vous supprimez vos cookies ;
c) Par la désactivation des annonces des fournisseurs en fonction de vos centres d’intérêt, lesquelles font partie de la campagne d’autorégulation « About Ads », via le lien http://www.aboutads.info/choices ; cependant ce paramètre sera supprimé si vous supprimez vos cookies ;
d) Par la désactivation permanente dans les navigateurs Firefox, Internet Explorer ou Google Chrome via le lien https://support.google.com/ads/answer/7395996. Nous vous signalons que dans ce cas, vous ne serez peut-être pas en mesure d’utiliser toutes les fonctionnalités de cette offre.

La base légale du traitement de vos données est l’intérêt légitime conformément à l’art. 6, al. 1 S. 1 f) du RGPD. Plus d’infos sur la protection des données chez Google : https://policies.google.com/privacy et https://services.google.com/sitestats/fr.html. Vous pouvez aussi consulter le site Internet de la Network Advertising Initiative (NAI) sur http://www.networkadvertising.org. Google a adhéré au bouclier de protection des données UE-Etats-Unis (EU-US Privacy Shield) https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework bezwaar maken tegen deze verzameling van gegevens en -opslag.

Bing Ads

Nos offres en ligne utilisent le traçage de conversion de Microsoft Corporation, (One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA). Microsoft Bing Ads place un cookie sur votre appareil quand vous accédez à notre site Internet via une annonce Microsoft Bing. De cette façon, Microsoft Bing et Gicaomo Moda & Co SPRL peuvent identifier que quelqu’un a cliqué sur une annonce, qu’il a été redirigé vers notre site et qu’il a atteint une page cible déterminée au préalable (page de conversion). Nous connaissons uniquement le nombre total d’utilisateurs qui ont cliqué sur une annonce Bing et qui ont été redirigés ensuite vers la page de conversion.

Aucune information personnelle sur l’identité de l’utilisateur n’est communiquée. Si vous ne souhaitez pas participer au procédé de traçage, vous pouvez refuser l’installation du cookie requis, par exemple par le paramétrage du navigateur qui désactive généralement l’utilisation automatique des cookies. Plus d’infos sur la protection des données et l’utilisation des cookies avec Microsoft Bing sur le site Internet de Microsoft HIER bezwaar maken tegen deze verzameling van gegevens en -opslag.

INTÉGRATION DE VIDÉOS YOUTUBE

Sur notre site, nous avons intégré des vidéos qui sont stockées sur YouTube et peuvent être lancées directement à partir de nos pages. YouTube est un service multimédia de YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA (« YouTube »), société du groupe Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (« Google »). Google et la société du groupe YouTube ont adhéré au is Facebook gebonden aan het EU-US Privacy Shield pour le transfert éventuel de données personnelles aux États-Unis. La base légale est l’art. 6, al. 1 S. 1 f) du RGPD, qui s’appuie sur notre intérêt légitime en matière d’intégration de contenus vidéo et d’images.

Lorsque vous vous rendez sur notre site Internet, YouTube et Google sont informés que vous avez appelé la sous-page correspondante de notre site. Ceci est indépendant du fait que vous soyez ou pas connecté à YouTube ou à Google. YouTube et Google utilisent ces données à des fins publicitaires, pour des recherches de marché et pour adapter leurs sites Internet aux besoins. Quand vous vous rendez sur YouTube via notre site Internet alors que vous êtes connecté à votre profil YouTube ou Google, YouTube et Google peuvent en outre relier cet événement à chacun de vos profils. Si vous ne souhaitez pas l’établissement de ce lien, il est indispensable de vous déconnecter de Google avant de vous rendre sur notre site Internet.

Comme expliqué ci-dessus, vous pouvez configurer votre navigateur de manière à ce qu’il refuse les cookies ou empêcher l’enregistrement des données générées par les cookies et concernant l’utilisation de ce site Internet ainsi que le traitement de ces données par Google en désactivant le bouton « Publicité personnalisée sur Internet » dans les Paramètres de publicité de Google. Dans ce cas, Google affichera uniquement de la publicité non personnalisée.

Autres infos — valables également pour YouTube — dans la Politique de protection des données de Google.

AUTRES DESTINATAIRES DES DONNÉES

Les données que nous collectons ne sont transmises que si elles sont nécessaires à l’exécution du contrat, ou à la mise à disposition de la fonctionnalité technique du site Internet, ou encore en dans le cas d’autre base légale concernant une transmission des données.

Une partie du traitement des données peut être réalisée par nos prestataires. Outre les prestataires mentionnés dans cette déclaration sur la protection des données, les autres prestataires peuvent être notamment : les centres de calcul qui stockent notre site Internet et nos banques de données, les prestataires IT qui entretiennent notre système, des sociétés de conseil, des fournisseurs, des transporteurs, des opérateurs postaux et des partenaires d’ateliers textile. Les prestataires auxquels nous transmettons les données ne sont autorisés à les utiliser que dans le cadre de l’exécution de leurs missions. Ces prestataires ont été rigoureusement sélectionnés et mandatés par nos soins. Ils sont contractuellement liés à nos instructions, disposent de leurs propres mesures techniques et organisationnelles en vue de protéger les droits des personnes concernées et sont régulièrement contrôlés par nous-mêmes.

Rechtsgrondslag van de bovengenoemde gegevensverwerking is uw toestemming conform Artikel 6, lid. 1 f) AVG 

Une transmission peut également avoir lieu en relation avec des demandes administratives, des décisions de justice et des procédures judiciaires lorsque cela est rendu nécessaire pour les poursuites ou leur mise en application.

DURÉE DE CONSERVATION DES DONNÉES

En principe, nous stockons les données personnelles seulement le temps nécessaire à l’exécution des obligations contractuelles ou légales pour lesquelles nous avons collecté ces données. Ensuite, nous supprimons immédiatement les données sauf si nous en avons encore besoin jusqu’au délai légal de prescription, afin de servir de preuve en cas de prétentions de droit civil ou en raison d’obligations légales de conservation.

À fins de preuve, nous devons conserver les données contractuelles trois ans après la fin de l’année durant laquelle les relations commerciales se sont achevées. Les droits éventuels se prescrivent au plus tôt après le délai de prescription légal prévu.

Plus tard, nous devons encore stocker vos données en partie pour des raisons comptables. Nous y sommes contraints en raison des obligations légales de documentation pouvant résulter du code du commerce, du code fiscal, de la loi sur le crédit, de la loi sur le blanchiment d’argent et de la loi sur le commerce des valeurs. Les délais correspondants imposés pour la conservation des documents s’étendent de deux à dix ans.

VOS DROITS

Les diverses conditions légales vous donnent les droits légaux suivants en matière de protection des données :

·        Droit de renseignement (art. 15 du RGPD)

·        Droit de suppression (art. 17 du RGPD)

·        Droit de rectification (art. 16 du RGPD)

·        Droit de restriction du traitement (art. 18 du RGPD)

·        Droit de portabilité des données (art. 20 du RGPD)

·        Droit de rétractation des consentements (art. 7, al. 3 du RGPD)

·        Droit d’opposition à certaines mesures de traitement des données (art. 21 du RGPD)

·        Vous pouvez vous adresser à tout moment aux coordonnées susmentionnées pour faire valoir les droits décrits ici.

Vous avez également le droit de déposer une réclamation auprès de l’autorité de surveillance de la protection des données dont nous dépendons: Autorité pour la protection des données, Rue de la Presse 35, 1000 Bruxelles, contact@apd-gba.be. Vous pouvez par ailleurs vous adresser à l’autorité responsable de la protection des données de votre domicile, qui transmettra votre requête aux autorités compétentes

SÉCURITÉ DES DONNÉES

Nous maintenons des mesures techniques actuelles pour garantir la sécurité des données, notamment en vue de protéger les données personnelles des risques de transmission et d’une prise de connaissance par des tiers. Ces mesures sont continuellement adaptées pour se conformer à l’évolution de la technologie. Pour sécuriser les données personnelles que vous renseignez sur le site Internet, nous utilisons le Standard Secure Sockets Layer (SSL) qui code les informations que vous entrez.

MODIFICATIONS DE LA DÉCLARATION SUR LA PROTECTION DES DONNÉES

Cette déclaration sur la protection des données sera régulièrement actualisée, par exemple lorsque nous adapterons notre site Internet ou lors d’un changement des directives légales.

© GIACOMO MODA & C SPRL — MAJ : septembre 2018

Wij zijn volledig in overeenstemming met de wetten van de GDPR. We beloven om uw gegevens te vrijwaren en te beschermen van uw privacy-rechten.